Silva Dolinar2018-11-02T23:08:44+00:00

SILVA DOLINAR

Poženik

Dragi občanke in občani, smo tik pred začetkom novega občinskega mandata, ki si ga krojimo mi občani z volilnimi glasovi posameznikov. Vsak glas, ki nam ga boste namenili, bo prispeval k še boljšemu in lepšemu življenju v naši občini Cerklje na Gorenjskem.

S sedanjim oziroma bodočim županom Francem Čebuljem in celotno listo kandidatov bomo zagovarjali in sooblikovali vsa področja v gospodarstvu, zdravstvu, socialnem varstvu, infrastrukturi, kmetijstvu, kulturi in športu ter prispevke posameznih društev za naše najmlajše in najstarejše. Spodbujali bomo mlade podjetnike in obrtnike, da znižamo stopnjo nezaposlenosti in dvignemo standard v povezavi s turizmom, za katerega imamo v naši občini dobro izhodišče. Obdržati želimo čisto in urejeno okolico, predvsem pa čisto in pitno vodo.

Več kot očitno je, da znamo prisluhniti vašim predlogom in pobudam, saj danes Cerklje na celotnem območju ne bi bile take, kot so: med najuspešnejšimi in najbolj urejenimi občinami v Sloveniji. Skupaj želimo nadaljevati in končati zastavljene projekte in uresničiti nov, povsem realen in dosegljiv program aktualnega gospoda župana Franca Čebulja, seveda z vašim volilnim glasom. S svojimi izkušnjami pa bom z veseljem koordinirala delo celotne Vaške skupnosti Poženik, Pšata, Šmartno in Praprotna Polica.

Moj slogan je še vedno: Lepa beseda lepo mesto najde!
KER NAM NI VSEENO,
zato
Lista Franca Čebulja – za razvoj vasi pod Krvavcem